Onze werkwijze

 • STAP 1

  VRIJBLIJVENDE OFFERTE

  Bent u op zoek naar stalen deuren ramen, of heeft een idee dat u graag op maat uitgewerkt wil zien? U wilt weten wat uw project zal kosten? Dat is heel gemakkelijk. Geef uw wens met de globale maten aan ons door en ontvang een gerichte prijsindicatie. Geheel vrijblijvend.

 • STAP 2

  MEER ZIEN EN BESPREKEN

  Spreekt de prijs u aan en wilt u meer zien en weten?  Wij maken graag een afspraak op uw wensen in detail te bespreken, u zal ontdekken hoe veelzijdig de mogelijkheden zijn.

  STAP 2

 • STAP 3

  METEN IS WETEN!

  We komen graag bij u langs om de exacte maten van uw stalen deuren of ramen op te meten. We bepalen ter plekke wat handig en nodig is. Plaatst u liever zelf, dat kan. Vraag dan zeker naar de nodige richtlijnen om fouten te vermijden.

 • STAP 4

  DUIDELIJKHEID!

  Op basis van de vorige stappen ontvangt u van ons een definitieve offerte van uw project ter goedkeuring. Alles staat netjes zwart op wit. Na uw akkoord gaan we starten met de productie en uitvoering. Alles volgens afspraak.

  STAP 4

 • STAP 5

  EIGEN PRODUCTIE

  Met de grootste zorg gaan wij aan de slag om van uw project een succes te maken. Stalen deuren, ramen op maat, een decoratief element, zwart gepoederlakt, of in een andere kleur?  Tot in de kleinste details werken wij uw droom uit.

 • STAP 6

  MONTAGE OP LOCATIE

  De dag van de plaatsing is aangebroken. Onze kleinschaligheid is onze troef, wij zijn namelijk op de hoogte van heel het traject zodat er geen verrassingen mogen optreden die een perfecte plaatsing zouden verhinderen. We geven uw interieur precies die uitstraling die u voor ogen had. En we gaan voor 100% klanttevredenheid.

  STAP 6